ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Αναστολή δραστηριοτήτων της ΕΡΤ με παρουσία κοινού

Λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε τη δεκαπενθήμερη αναστολή όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας, οι οποίες προβλέπουν την παρουσία κοινού. Ειδικότερα για τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, καθ΄ όλη τη διάρκεια του προαναφερθέντος διαστήματος αναστέλλονται όλες..
οι δοκιμές των Ορχηστρών και της Χορωδίας, καθώς και οι προγραμματισμένες παρουσίες σε συναυλιακούς χώρους και στα στούντιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Λόγω των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Σε όσους θεατές έχουν ήδη προβεί σε αγορά εισιτηρίων θα επιστραφεί το ακριβές αντίτιμο. Η επιστροφή των χρημάτων θ' αρχίσει από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 έως τέλος Μαρτίου, κατά τις ώρες λειτουργίας των ταμείων του Μεγάρου.