ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Καυστικά σχόλια για την απεργία στην «Αυγή»...

...από ΜΜΕ που δεν ξέρουν πόσα μηνιάτικα χρωστάνε στους εργαζόμενούς τους

 Χωρίς ειδήσεις σήμερα το σάιτ της Αυγής από τις 6 το πρωί λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων. Αύριο δεν θα κυκλοφορήσει και η εφημερίδα λόγω της σημερινής απεργίας.
Οι εργαζόμενοι στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της ΑΥΓΗΣ προχώρησαν σε κλιμάκωση των..
κινητοποιήσεων καθώς παρά τις δύο προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, η Διοίκηση της εφημερίδας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους για εξόφληση των δεδουλευμένων, με αποτέλεσμα σήμερα να τους οφείλονται δυόμισι μισθοί, χωρίς να υπολογίζονται οι βεβαιωμένες παλαιές οφειλές.

Για την απεργία στην ΑΥΓΗ σχολιάζει στο fb o δημοσιογράφος Χρ. Κτενάς:
«Απεργία στην "Αυγή" για καθυστερούμενα 2,5 μηνών. Φυσικά και είμαστε όλοι δίπλα στους συναδέλφους και καλά κάνουν και απεργούν. Και ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται φιλεργατικός και να έχει σε τέτοια εξαθλίωση τους εργαζόμενους στο έντυπο του.
Το να δημοσιεύουν όμως με καυστικά σχόλια αυτή την είδηση, άλλα ΜΜΕ που χρωστάνε στους εργαζόμενους τους (όσοι έχουν απομείνει) 4 και 5 και 6 και 7 μισθούς πραγματικά είναι κωμικοτραγικό...»