ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο «εμετός» του Αδωνη και οι «άπιστοι Συριζαίοι»

Η πολιτική κόντρα συνεχίζεται για το θέμα του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, μέσω της Θείας Κοινωνίας μετά και την σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Υπέρ της Ιεράς Συνόδου τάχθηκε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ο υπουργός (ευρωπαϊκής χώρας) Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως είπε απαγορεύει να μιλούν γι αυτό το θέμα οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι Συριζαίοι»..

«Βγάζουν τώρα όλοι το κόμπλεξ τους κατά της εκκλησίας. Εμετός, εμετός!..» έλεγε ο  Άδωνις Γεωργιάδης που δήλωσε ότι συμμετέχει στη θεία κοινωνία συχνά, «αλλά όχι κάθε Κυριακή». Μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε ήρεμος. Τι ήταν όμως να παρέμβει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ, και να τον ρωτήσει για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα. 
Ο υπουργός εξερράγη. «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» είπε απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο για να προσθέσει «αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίος μιλάει εμείς εκνευριζόμαστε».
«Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
- πηγή: topontiki.gr