ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Σε καραντίνα χωρίς κορωνοϊό...

Άκαρπη απέβη η συνάντηση, την Δευτέρα 09.02.2020, του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τον εκδότη της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» Ηλία Λιβάνη καθώς δεν υπήρξε καμια δέσμευση εκ μέρους του εκδότη για τις οφειλές στους εργαζόμενους και την καταβολή των αποζημιώσεων.
 Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑ και του σάιτ neaselida.gr σε νέα ανακοίνωσή τους αναφέρουν δηκτικά:..
"Σε καραντίνα χωρίς κορωνοϊό οι εργαζόμενοι στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ και τη neaselida.gr, καθώς οι μέρες περνούν και παραμένουμε στον αέρα. Οι «υποσχετικές» επιστρέφονται. Απαιτούμε τα νόμιμα: οφειλόμενους μισθούς, αποζημιώσεις και ό,τι ακόμα προβλέπει ο νόμος. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μας. Καλούμε τα αρμόδια υπουργεία να τοποθετηθούν και να προστατεύσουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Καιρός να πέσουν οι μάσκες του λιβανοϋιού.
Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ – NEASELIDA.GR"
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ έχει καλέσει σε συνέλευση τους εργαζομένους της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, στα γραφεία της Ενωσης (Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ», 3ος όροφος), στις 13.00, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις για τη διεκδίκηση των οφειλομένων.