ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος γνωστών γυμναστηρίων στο Μαρούσι

Μέλος στη γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων Holmes Place στο Μαρούσι διαγνώστηκε με κορωνοϊό
Με αποστολή sms, η διεύθυνση του γυμναστηρίου ειδοποίησε τα χιλιάδες μέλη του ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.
Στο περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος, που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των μελών του γυμναστηρίου, αναφέρεται ότι,.. «κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους με τον ιό COVID-19, έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης».
Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου παραπέμπουν τους αθλούμενους σε ένα link, που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο περιλαμβάνει απολύμανση των χώρων, όχι όμως και το προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης για μερικές μέρες, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των σχολείων, στα οποία έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού.
Μάλιστα, η απολύμανση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 10 Μαρτίου και το γυμναστήριο θα ανοίξει κανονικά στις 09.00 το πρωί, για να υποδεχθεί τους αθλούμενους.

Φρίξος Δρακοντίδης / protothema.gr