ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Πειραιώς, Γ. Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε o ίδιος ο Γ. Χαντζηνικολάου τονίζει τα εξής:
«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική..
διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου. Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα».
Θυμίζουμε ότι εργαζόμενη στην Τράπεζα Πειραιώς, στα κεντρικά της γραφεία της επί της οδού Αμερικής 4, είναι η 40χρονη γυναίκα που νόσησε από κορωνοϊό και ήταν το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα στις 27 Φεβρουαρίου. Τότε η Τράπεζα είχε υλοποιήσει τα ακόλουθα μέτρα για προληπτικούς λόγους:
  • απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020
  • εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.
  • εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα.