ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Απολύμανση εγκαταστάσεων στην Alter ego

Τουλάχιστον δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο μιντιακό συγκρότημα της Alter ego (βλ. ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, in.gr κτλ. Oπως γράφει το enimerosi24 έγινε απολύμανση ενώ σε μέιλ του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού στους εργαζόμενους, αναφέρεται:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία προβαίνει εκ νέου σε εφαρμογή προληπτικών μέτρων για..
την προστασία όλων μας απο τον ιό, προχωρώντας σε προγραμματισμένη απολύμανση σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων σήμερα Παρασκευή 13/3/2020 στις 23:30 και το Σάββατο 14/3/2020 στις 23:30.
Όπως και την προηγούμενη φορά, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η απολύμανση, θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε όλοι την ίδια διαδικασία.
Τα μόνα αντικείμενα που θα πρέπει να υπάρχουν στις θέσεις εργασίας είναι μόνο οι ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικός υπολογιστής, σταθερό τηλέφωνο, πληκτρολόγιο και ποντίκι), καθώς και να προβείτε στην απομάκρυνση όλων των υπόλοιπων αντικειμένων από τις θέσεις εργασίας σας, έτσι ώστε να μη βρίσκονται στο χώρο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της απολύμανσης».
- πηγή: enimerosi24