ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις την αλήθεια

Live οι ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015!

Στην δημοσιότητα βγάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης τις συνομιλίες των κρίσιμων συνεδριάσεων του Εurogroup του πρώτου εξαμήνου 2015, μέσω του λινκ euroleaks.mera25.gr, που περιλαμβάνουν επιστολές και ηχογραφήσεις euroworking group και eurogroup από τον Απρίλιο..
εως τον Ιούνιο του 2015.
«Το ΜέΡΑ25 και το DiEM25 στηρίζουν τον αγώνα για δημοκρατία και διαφάνεια δίνοντας σήμερα στην δημοσιότητα τα #Euroleaks. Η δημοσιοποίηση των συνομιλιών αυτών δεν είναι μόνο ηθική, αλλά και αποτελεί εθνικό και ευρωπαϊκό καθήκον. Είναι το μόνο που μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων γενικότερα.Επισκεφθείτε τον ιστότοπο euroleaks.mera25.gr για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση», αναφέρει το ΜέΡΑ25 - DiEM25 επισημαίνοντας:
«Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις την αλήθεια» ότι σε αυτόν τον ιστότοπο (ΕΔΩ), «αποκαλύπτεται πως το μυστικοπαθές και άτυπο Eurogroup συνεδρίαζε και αποφάσιζε για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών. Χωρίς πρακτικά και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες».
Και σημειώνει: «Το να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ στην προηγούμενη μεγάλη κρίση, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα διαχειριστούν και αυτή που διανύουμε. Τα #Euroleaks του DiEM25 έχουν αυτό το σκοπό: να χυθεί άπλετο φως που θα μας βοηθήσει να φέρουμε διαφάνεια στην Ευρώπη».
»Οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι θα προσπαθήσουν να τα θάψουν. Εμείς όλοι, πρέπει και μπορούμε να τα διαδώσουμε: σε φίλους, γνωστούς, μέσα από τα social media, κάνοντας γνωστά το hashtag #Euroleaks και τη διεύθυνση euroleaks.mera25.gr».
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου από τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 στις 16 Μαρτίου στην αίθουσα Atlantis του ισογείου του «Radison Blue Athens Park» στις 12:00 το μεσημέρι. Αρχικά οι επίσημες ανακοινώσεις ήταν προγραμματισμένες για τις 10 Μαρτίου από το Ηράκλειο Κρήτης, ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό άλλαξαν τα σχέδια Βαρουφάκη.