ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Το «Βυζάντιο» τoυ Mega

Υπ΄ατμόν ο Μαλέλης - «Εξαφανισμένοι» Τζένος-Καλογεροπούλου

«Eξαφανισμένοι» από την απογευματινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, οι σχολιαστές Ελένη Καλογεροπούλου και Παναγιώτης Τζένος αφού έχουν να εμφανιστούν περίπου δυο εβδομάδες στο «Live News». Οι δυο δημοσιογράφοι ξεκίνησαν σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, αλλά στην πορεία χάθηκαν, παρά το γεγονός ότι καυτή επικαιρότητα..

Έτσι, όπως γράφει το enimerosi24, ο μοναδικός σχολιαστής της εκπομπής (συνήθως τις Παρασκευές) είναι ο εκδότης του “Φιλελεύθερου” Θανάσης Μαυρίδης.
Σχετικά με την «εξαφάνιση» των Τζένου - Καλογεροπούλου το libre.gr (αφού αναφέρεται στο «Βυζάντιο» της Συγγρού και στο ότι ο Σταμάτης Μαλέλης είναι υπ΄ατμόν) γράφει:
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται κινήσεις των “ομάδων” που επιθυμούν να κυριαρχήσουν στο Mega. Οι σχολιαστές Παναγιώτης Τζένος (“Παραπολιτικά”) και Ελένη Καλογεροπούλου “εξαφανίστηκαν” από την καθημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και, όπως λένε οι φήμες, αυτό συνέβη με εντολή του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου που θεωρούσε την Καλογεροπούλου “πολύ ΣΥΡΙΖΑ”.
Προβλήματα φαίνεται να ανακύπτουν και σχετικά με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχειρείται να πεισθεί πως πρέπει να προχωρήσει στην πρόσληψη μιας ισχυρής “περσόνας” για το δελτίο από τον Σεπτέμβριο. Η αλήθεια είναι πως ο μεγαλοεφοπλιστής συμπαθεί τους Αντώνη Σρόϊτερ και Νίκο Χατζηνικολάου και δεν αποκλείεται να τους προταθεί να αναλάβουν το δελτίο ειδήσεων, αν και θα χρειαστεί “τρόπος και κόπος” για να “σπάσουν” τα συμβόλαιά τους με Alpha και Ant1.
Το, δε, μεγάλο ερώτημα είναι εάν θα επιστρέψει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Απάντηση δεν υπάρχει ακόμα, αν και θεωρείται πιθανότερο μια τέτοια επιστροφή να μην αφορά τον σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων αλλά μόνο την εβδομαδιαία πολιτική του εκπομπή “Ανατροπή”. Οι σχολιαστές στο δελτίο, πάντως, θεωρούνται ανεπαρκείς, παρότι τόσο ο Αντώνης Καρακούσης (“Βήμα”) και Γιώργος Μαντέλας (“Τα Νέα”) χαίρουν της εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη ως προς το σκέλος των καθηκόντων τους στις δύο εφημερίδες.