ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Τι γίνεται σε Ολυμπιακό και media Μαρινάκη λόγω κορωνοϊού

Αδειασε το κτίριο του δημοσιογραφικού συγκροτήματος στη Συγγρού - Για εξετάσεις οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας

Νωρίς το πρωί της Τρίτης γνωστοποιήθηκε ότι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης προσεβλήθη από κορωνοϊό, - το ανακοίνωσε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια (δείτε ΕΔΩ). Από κεί και πέρα υπήρξε μια μικρή αναταραχή ανάμεσα στα άτομα που συναναστρέφονται μαζί του και..
ειδικά τις τελευταίες ημέρες: από ανθρώπους στα μίντια που κατέχει, μέχρι ποδοσφαιρικούς παράγοντες και επιχειρηματίες.
Μάλιστα όπως αναφέρει το documentonews, άδειασε το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα ΜΜΕ συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Συγγρού. Η απόφαση, λέει, ελήφθη μετά την ανακοίνωση στην οποία προέβη μέσω social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστοποιώντας ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, άπαντες οι εργαζόμενοι στο δημοσιογραφικό συγκρότημα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.
Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλτερ Εγκο: «Δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού στους εργασιακούς χώρους της εταιρίας και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Προληπτικά, οι χώροι λειτουργίας των δραστηριοτήτων της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ θα απολυμανθούν και σειρά εργαζομένων, κατά τον ήδη προγραμματισμό της εταιρίας, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους με τηλεργασία».


Επίσης όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά από την επιβεβαίωση του κρούσματος από τον Β. Μαρινάκη, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού εστάλησαν για εξετάσεις, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι κάποιοι ενδεχομένως να έχουν εκτεθεί στον ιό. Είναι εξάλλου πολύ πρόσφατες οι εικόνες του αφεντικού της ομάδας να πανηγυρίζει αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές την πρόκριση επί της Αρσεναλ  στο Λονδίνο. Μάλιστα, εν όψει του πρώτου αγώνα (Πέμπτη, 12 Μαρτίου) για τη φάση των «16» του Europa League με την αγγλική Γουλβς, ο Ολυμπιακός ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού και η απόφαση θα ληφθεί από την UEFA στο επόμενο 24ωρο. Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ στη Βρετανία υπάρχει ανησυχία και για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ της οποίας ως γνωστόν είναι επίσης ιδιοκτήτης ο Β. Μαρινάκης. Το θέμα απασχόλησε ήδη BBC (δείτε ΕΔΩ),  The Guardian (ΕΔΩ),  Mirror (ΕΔΩ) και άλλα Μέσα στη Μεγ. Βρετανία.

 Ο 52χρονος εφοπλιστής φέρεται να συναντήθηκε με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Φόρεστ την περασμένη Παρασκευή και συνεχάρη κάθε παίκτη προσωπικά για την καλή πορεία της ομάδας.