ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Αν κλείσει ξανά η ΕΡΤ δεν θα πάει κανένας για συμπαράσταση

Ξέχασαν την επέτειο του λουκέτου στην ΕΡΤ προχθές, λίγες και μεμονωμένες οι αναφορές. Εκτός και αν μπήκε απαγορευτικό. Στις ραδιοεφημερίδες π.χ.
Προφανώς λησμόνησαν πολύ γρήγορα στην ΕΡΤ ότι μία τέτοια μέρα του Ιουνίου, πριν από χρόνια, έμειναν όλοι ξαφνικά άνεργοι μέσα σε μία νύχτα και μετά από εκείνη τη «μαύρη» απόφαση των Σαμαρά-Βενιζέλου.
Θα μου πείτε, οι περισσότεροι..
που βρίσκονται τώρα στην ΕΡΤ, στις εκπομπές και στη διοίκηση, όχι μόνο δεν είχαν καμία σχέση με την ΕΡΤ τότε αλλά λίγο-πολύ θα ήταν και υπέρ του λουκέτου. Ισως όχι με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο των Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά με κάποιον άλλον, τρόπο, σίγουρα ναι.
Γι αυτό κι έχουν αναλάβει πόστα τώρα οι ΔΤ-ΝΕΡΙΤες...
Προφανώς οι άνθρωποι ξεχνούν γρήγορα. Επόμενη κίνηση είναι να καλέσουν σε εκπομπή της ΕΡΤ και τον Σίμο Κεδίκογλου. Γιατί όχι δηλαδή;
Αν λοιπόν τώρα η Νέα Δημοκρατία έκλεινε ξανά την ΕΡΤ, αν την κατεδάφιζε με μπουλντόζες όπως έλεγε κι ένας βουλευτής της, όχι μόνο δεν θα πήγαινε κανένας στην Αγία Παρασκευή για συμπαράσταση αλλά κάποιοι θα χαίρονταν κιόλας. Λυπηρό απ' όποια πλευρά και αν το δεις.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio