ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

MasterChef: Τελικά ο χαμένος παίρνει τα μισά

Ο Σταύρος δίνει το 50% του χρηματικού επάθλου στον Σταυρή


Αυτή και αν είναι ανατροπή, αυτή και αν είναι είδηση. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε πως θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε από το MasterChef4 με τον κολλητό του Σταυρή Γεωργίου.
Ήταν γνωστό πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει.. ο νικητής στον χαμένο 10,000 ευρώ από το έπαθλο. Φαίνεται όμως πως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Σταύρος Βαρθαλίτης άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους τον άκουγαν να λέει:
«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».