ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

«Συγκρότημα» Τύπου τώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ...

...με κεντρικό επικεφαλής για όλα τα Μέσα

Tη σημερινή δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ απασχόλησαν τα οργανωτικά ζητήματα του Συνεδρίου. Στις χθεσινές αποφάσεις πάντως συγκαταλέγεται η δημιουργία «συγκροτήματος Τύπου», με..
κεντρικό επικεφαλής που θα ελέγχει τα ανανεωμένα προσεχώς κομματικά μέσα (δείτε ΕΔΩ), στα οποία θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις, συγχωνεύσεις και τροποποιήσεις ως προς τη λειτουργία τους.
Κορωνίδα του μιντιακού συγκροτήματος που ετοιμάζει από το Σεπτέμβρη η Κουμουνδούρου θα είναι το ΣΥΡΙΖΑ Web TV, και στόχος είναι η δικτύωσή του με τοπικά και περιφερειακά κανάλια σε όλη την χώρα, ώστε να εξασφαλιστεί πανελλαδική κάλυψη στις αρχές του Σεπτέμβρη, με ορόσημο τη ΔΕΘ.
Στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για την πορεία προς το Συνέδριο αναφέρεται:
Την πορεία προς το Συνέδριο, το οποίο αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε σήμερα υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Η ΠΓ αποφάσισε στο επόμενο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο Πρόεδρος να εισηγηθεί την επανεκκίνηση των διαδικασιών Ανασυγκρότησης στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο. Η αρχή θα γίνει με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης το Σάββατο 27 Ιουνίου.
Η εισήγηση του Προέδρου θα περιλαμβάνει τους εξής άξονες:
1. Η ΚΕΑ να υιοθετήσει την προσθήκη στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ του όρου Προοδευτική Συμμαχία, ως απόφαση - πρόταση που θα επικυρωθεί στο Συνέδριο. Στο βαθμό όμως που η πρόταση θα έχει την έγκριση ευρύτατης πλειοψηφίας της ΚΕΑ, θα χρησιμοποιείται ήδη από την προσυνεδριακή περίοδο σε επίσημα λογότυπα και στις κάρτες μελών του κόμματος.
2. Το 3ο Συνέδριο να διεξαχθεί το φθινόπωρο. Στα τέλη του καλοκαιριού, και ανάλογα με τη πορεία της πανδημίας, θα προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία.
3. Η ΚΕΑ να αποφασίσει τη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, αναθέτοντας στο Πολιτικό Συμβούλιο να ορίσει τη σύνθεσή της, με απόφαση που θα ληφθεί στο τέλος καλοκαιριού, μόλις καθοριστεί ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου.
4. Επανεκκίνηση της εγγραφής νέων μελών τόσο στον iSYRIZA, όσο και στις Οργανώσεις Μελών. Έκδοση κάρτας μέλους για όλα τα μέλη. Επισκέψεις στελεχών σε όλη τη χώρα και διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων και συνελεύσεων.