ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας δικαιούνται να αποζημιωθούν άμεσα

«Οι τράπεζες οφείλουν να εγκαταλείψουν την απαράδεκτη στάση που προκαλεί την κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται σκληρά», σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση των τραπεζών να μπλοκάρουν τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Οι τράπεζες πρέπει άμεσα να σταματήσουν.. την αντικοινωνική και εκδικητική συμπεριφορά τους έναντι των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας, για ένα θέμα που είναι και νομικά ξεκάθαρο. Μια συμπεριφορά που, εκτός των άλλων, έχει στόχο να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Παρά τις ασφυκτικές συνθήκες πίεσης από την τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ προστάτευσε με ρητό και σαφή τρόπο τους εργαζόμενους σε πτωχευμένες επιχειρήσεις, τόσο για πτωχεύσεις που έγιναν πριν το καλοκαίρι του 2015 όσο και μετά τον Γενάρη του 2018, με το υπερπρονόμιο που τους εξασφάλισε έναντι όλων των άλλων πιστωτών.
Οι εργαζόμενοι δικαιούνται και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα. Οι τράπεζες οφείλουν να εγκαταλείψουν την απαράδεκτη στάση που προκαλεί την κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται σκληρά."