ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Συμβαίνει στην Ευρώπη

Από το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 και κάθε δεύτερο Σάββατο στις 14:00, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Κλειώ Νικολάου μάς ενημερώνουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για ό,τι «Συμβαίνει στην Ευρώπη».
Πρόκειται για νέα ενημερωτική εκπομπή, που μεταφέρει άμεσα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις από την Ευρώπη, αξιοποιώντας το ευρύ δημοσιογραφικό επιτελείο.. ανταποκριτών που μόνο η ΕΡΤ διαθέτει.
Μέσα από ζωντανές συνδέσεις και βίντεο, οι ανταποκριτές της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο, μας ενημερώνουν για τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν την κοινωνία, την οικονομία και την καθημερινή ζωή μας.
Ευρωβουλευτές, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, πολιτικοί αναλυτές, καθώς και εκπρόσωποι της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά όργανα, αναφέρονται σε όλες τις εξελίξεις για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικογένειας στη νέα εποχή.
Η αρχισυνταξία είναι του Γιώργου Συριόπουλου και του Σάκη Τσάρα, η σκηνοθεσία της Μαρίας Ανδρεαδέλλη και η διεύθυνση παραγωγής της Αθηνάς Βάρσου.
Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, στις 14:00, αμέσως μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της προηγούμενης μέρας.