ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Την άλλη φορά να μας στείλετε τις ερωτήσεις, που θέλετε να σας κάνουμε...

Μ' ενα ύφος γεμάτο αναίδεια ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης (μέχρι κι ο πρόεδρος της Βουλής, Τασουλας, αναγκάστηκε να τον επιπλήξει για ανάρμοστη συμπεριφορά), έδωσε πάλι ρεσιτάλ το πρωί στην ΕΡΤ.
Στις ερωτήσεις του Στέλιου Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ) και Χαράς Κεφαλίδου (ΚΙΝΑΛ), γιατί δεν δίνει εκτός από τα ονόματα και τα..
ακριβή ποσά που μοίρασε στα media ο Στελιος Πέτσας, έριχνε την μπάλα συνέχεια στην εξέδρα: Απάντησε -δεν απάντησε- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στο τέλος, έκανε παρατηρήσεις και στους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ, Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά: Ολο γι' αυτά τα σκάνδαλα και τα σκανδαλάκια θα ρωτάτε? Υπάρχουν κι άλλα πολύ σημαντικά θέματα, όπως το ταξίδι που πάει σήμερα ο πρωθυπουργός στο Ισραηλ.
Δεν κρατήθηκε ο Δ. Κοτταρίδης και του είπε (του Κυρανάκη): Την άλλη φορά, πριν έρθετε εδω, να μας στείλετε τις ερωτήσεις που θέλετε να σας κάνουμε...

- από το nonews-news