ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Έξαλλος ο Οικονόμου κατηγορεί τον Πορτοσάλτε ως «φιλοσυριζαίο»...

Σουρεαλιστικές σκηνές στο ΣΚΑΪ...

Μια εικόνα που δεν την έχουμε συνηθίσει είδαμε την Τρίτη το πρωί στο ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς πολέμιους του ΣΥΡΙΖΑ, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Δημήτρη Οικονόμου.
Μόνο που η σημερινή εικόνα ήταν λίγο διαφορετική αφού ο Άρης Πορτοσάλτε, σε μια σπάνια στιγμή δημοσιογραφικής αμεροληψίας,..
αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Προκόπη Γιόγιακα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», για την καθυστέρηση στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτιρίων και μαντρότοιχων στο πυρόπληκτο Μάτι και βάσει του οποίου φαίνεται ότι η υπερβολική αυθαίρετη δόμηση συνετέλεσε στην ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, ομολόγησε στον αέρα της εκπομπής ότι τελικά οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της τραγωδίας φαίνεται να έχουν κάποια βάση, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον Δημήτρη Οικονόμου που έσπευσε να τον βάλει σε τάξη γιατί έδειχνε να παρεκκλίνει.
«Δικαιώνεις τους συριζαίους;» τον ρωτάει ο Οικονόμου εμφανώς εκνευρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε από τον καλό του συνάδελφο...
Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο 1:00:40

- από το nonews-news