ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Και ο όμιλος 24MEDIA κατά Πέτσα για τα χρήματα στα ΜΜΕ

«"Θα ρωτήσουν, θα ξαναρωτησουν, θα βαρεθούν, θα το ξεχάσουν". Αυτό λέει ο Πέτσας και ο κάθε Πέτσας όταν ρωτάμε επίμονα με τι πόσον χρηματοδοτήθηκαν τα σάιτ από το κονδύλι των 32.000.000. Και το χειρότερο; Έχει δίκιο.»
Tα παραπάνω έγραψε η Ελενα Ακρίτα στο fb και έχει και αυτή δίκιο αλλά προς το παρόν οι αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ενώ σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης..
εγγράφων στον Κυρ. Μητσοτάκη κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας (EΔΩ)
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκεται στο στόχαστρο των εντεινόμενων επικρίσεων και δέχεται συντονισμένα «πυρά» λόγω της άρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ΜΜΕ και τα ακριβή ποσά που αυτά έλαβαν από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».
Μετά το sofokleousin που έδωσε στη δημοσιότητα το ποσό που έλαβε για τις καμπάνιες ζητώντας να κάνουν το ίδιο και τα άλλα ΜΜΕ (δείτε ΕΔΩ), ήταν η σειρά του ομίλου της 24MEDIA να ασκήσει δριμεία κριτική κατά του Πέτσα και συνολικά κατά της κυβέρνησης.
«Στη Δημοκρατία δεν χωράνε σκιές: Να δώσει ο κ. Πέτσας όλα τα στοιχεία για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι". Η 24MEDIA ως ένας από τους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, που συμμετείχαν στην καμπάνια ζητά πλήρη διαφάνεια και τη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων» αναφέρεται σε εκτενές άρθρο στο news247 ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνεται:
«Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν πού κατευθύνεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ δημόσιου χρήματος. Κάθε καθυστέρηση ως προς τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, πλήττει και την ιερότητα του σκοπού της ενημέρωσης και δικαιώνει όσους βλέπουν πίσω από την καμπάνια όχι μόνο την ανάγκη διάδοσης ενός μηνύματος για την υγεία των πολιτών, αλλά και την εξυπηρέτηση ημετέρων»