ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Το Εθνος κριτικάρει το Mega και τα Παραπολιτικά το Open

Tο "Εθνος" του Ιβάν Σαββίδη γράφει για τις ειδήσεις του Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνοντας λόγο για «Συνθήκες μικρού καναλιού στην ενημέρωση του Mega - Διαδοχικές οι αρνήσεις»: 
«Ως "καζάνι που βράζει" περιγράφουν καλά γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν στη λεωφόρο Συγγρού σχετικά με την..
κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα
του Mega. Το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του σταθμού πέραν της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει καθημερινά, δεν έχει και καμία παρεμβατικότητα και αυτό ενοχλεί σφόδρα τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της διοίκησης και την ιδιοκτησία. Και ενώ το αρχικό επιχείρημα ήταν πως η πλούσια ταινιοθήκη του Mega με τις σειρές θα ήταν ικανή να "πουσάρει" και το ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού κάτι τέτοιο δεν συνέβη».
Την ίδια ώρα τα Παραπολιτικά που αγαπούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη «χτυπούν» το Open του Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας λόγο «Αποχωρήσεις – "Θερμό επεισόδιο" και παρ’ ολίγον ξύλο»:
 «Οπως σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως, ξεκίνησαν οι… αποχωρήσεις στο Open, και μάλιστα πριν από τις 15 του μήνα. Την περασμένη Τετάρτη και μόλις σε ένα εικοσιτετράωρο είχαμε τέσσερις αποχωρήσεις. Η πρώτη και πιο ηχηρή ήταν του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ, Σωτήρη Σταθόπουλου, η δεύτερη της διευθύντριας παραγωγής, Χριστίνας Φραγκιά, και η τρίτη και τέταρτη των Ελένης Θεοδόση από την παραγωγή και Βιργινίας Κουριδάκη από τα διεθνή. Και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια… Στην περίπτωση του Σταθόπουλου, υπήρξε μεγάλη ένταση με αφορμή τη διαχείριση ενός θέματος και την εμπλοκή χαμηλότερων στελεχών στη βαθμίδα του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης και παρ’ ολίγον να ξεφύγει η κατάσταση. Και ενώ όλοι ανέμεναν να υπάρξει παρέμβαση από την πλευρά Παναγιωτόπουλου ο νέος διευθυντής ειδήσεων του Open επέλεξε ουδέτερη στάση, οδηγώντας σε παραίτηση τον επικεφαλής του πολιτικού τμήματος».
Σήμερα η Dimera η οποία, οπως λέει, είναι μοναδικός μέτοχος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.(τηλεοπτικός σταθμός OPEN)έβγαλε non paper που διαψεύδει οποιαδήποτε απεμπλοκή της από τα τηλεοπτικά (δείτε ΕΔΩ).

- πηγή: e-tetradio
.