ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Μια πιο αυτοκριτική διάθεση από την ΕΣΗΕΑ;

Λιγότερη υποκρισία δεν βλάπτει...

Η δημοσιογράφος Αγγελική Καλλη σχολιάζει στο fb τις αντιδράσεις των συναδέλφων της σχετικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την αδιαφανή χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση της ΝΔ. Αναλυτικά:
«Δεν έχω καταλάβει γιατι όλος ο κλάδος μας θεωρεί οτι..
προσβάλλεται και τσουβαλιάζεται
απο το σποτ του Συριζα. Τωρα θυμήθηκαν οι διαφοροι προβεβλημένοι σχολιαστές και συναφελφοι τους αθέατους εργάτες της ενημέρωσης που δήθεν προσβάλλονται απο το σποτάκι; Λιγότερη υποκρισία δεν βλάπτει, δεν είμαστε ιερές αγελάδες. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και πως το κακό εχει παραγίνει. Μια πιο αυτοκριτική διάθεση και απο την ΕΣΗΕΑ? Που δεν ειναι απρόσωπη, άνθρωποι αποτελούν το ΔΣ της. Εκτός αν θεωρει οτι τα 20 εκατ. ευρώ πήγαν για την ενίσχυση των ΜΜΕ με διαφάνεια, αναλογικότητα και λογοδοσία».
Επίσης και ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Τρύφωνας έγραψε σχετικά στο fb:
Έπιασε ταραχή την ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε τις ανακοινώσεις γιατί λέει στοχοποιεί τους δημοσιογράφους. Πέρα από το ότι εδώ ισχύει ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται δεν είδα τόσο καιρό την αγαπημένη μας Ένωση να ζητάει να μάθει πως μοιράστηκαν τα 20 εκατομμύρια που έσπρωξε ο κ. Πέτσας σε υπαρκτά και ανύπαρκτα μέσα ενημέρωσης φίλων και γνωστών της κυβέρνησης. Εκτίθεστε συνάδελφοι, η σιωπή είναι προτιμότερη. Δεν γίνεται μόνο μπροστά στη θεόπεμπτη κυβέρνησή μας να καταπίνετε τη γλώσσα σας. Σας μάθαμε πιά.
ΥΓ 1: Νομίζω ότι για να είσαστε συνεπείς εκεί στην ΕΣΗΕΑ πρέπει να βραβεύσετε και τους δύο δημοσιογράφους που έκαναν τη στημένη ερωτησούλα που είχαν κανονίσει με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να εκθέσουν, δήθεν, το Documento.
ΥΓ 2: Είναι αθλιότητα ολόκληρη ΕΣΗΕΑ να χρησιμοποιεί τους χιλιάδες αθώους του αίματος συναδέλφους για να ξεπλύνει τα "πέτσινα" καλόπαιδα και τα λογής αφεντικά τους. Συννενοηθήκαμε;