ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πώς μια διαδικτυακή ονομασία ξεχώρισε ως πλέον αξιόπιστη

Και ξαφνικά (ξαφνικά;) μια διαδικτυακή ονομασία ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος των μίντια που έχουν πίσω τους βαρύ εκδοτικό όνομα, πολλά Μέσα και είναι γνωστά από χρόνια, αν όχι από δεκαετίες. Το dikailogitika.gr, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Reuters Institute για την κατάσταση στα μίντια σε όλο τον κόσμο,..
βρίσκεται στην κορυφαία θέση του πίνακα αξιοπιστίας μεταξύ όλων των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης και όχι μόνο των διαδικτυακών (δείτε ΕΔΩ).
Φυσικά, για την τιμητική αυτή θέση το dikailogitika.gr εκφράζει τον ενθουσιασμό του και αυτοσυστήνεται αναφέροντας ότι το σάιτ «αποτελείται από μία ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών με γνώσεις για τις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης».
Για την επιτυχία του αναφέρει: «Το Dikaiologitika News, τους τελευταίους μήνες έχει σημειώσει πολύ μεγάλη άνοδο, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους αναγνώστες του, σε μία ομολογουμένως ιδιαίτερη περίοδο για την χώρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, τον μήνα Φεβρουάριο είχε 3.175.658 μοναδικούς επισκέπτες. Τον Μάρτιο σημείωσε αύξηση σχεδόν 100% «κλείνοντας» τον μήνα με 6.255.944 μοναδικούς χρήστες. Τις ίδιες υψηλές πτήσεις ακολούθησε το Dikaiologitika News και τους μήνες Απρίλιο και τον Μάιο φτάνοντας έτσι στο τέλος του τριμήνου τους 12.674.863 μοναδικούς επισκέπτες».

- από το Harddog