ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Προειδοποιητικές βολές σε περίπτωση αλλοίωσης της λίστας με τα λεφτά στα ΜΜΕ

Με την κυβέρνηση να αναμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το υπουργείο Οικονομικών για να δώσει στη δημοσιότητα την περίφημη λίστα με τα ποσά που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς», ο τομεραρχής Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης..
Τσακαλώτος, στέλνει μήνυμα στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, πως «αν επιχειρήσει να αλλοιώσει τη λίστα» με τα ποσά που πήραν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, «κάτι τέτοιο θα μαθευτεί».
Είχαν προηγηθεί χθες (19/06) οι προειδοποιητικές βολές του ΣΥΡΙΖΑ προς το υπουργείο οικονομικών «να μην διανοηθεί να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής. Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους».
Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι ευθύνες του ΥΠ.ΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές».