ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Μιλάτε εσείς; Το κόμμα της διαπλοκής μιλάει για τον Τύπο;

Και η Ντόρα ζητά να δοθεί η λίστα με τα ποσά στα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό (BINTEO)

Αφού έκανε το «ντόρο» της αλά Γεωργιάδη, η Ντόρα Μπακογιάννη αναπαράγοντας τις χθεσινές αερολογίες του για την υποτιθέμενη διαπλοκή των μίντια του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιήθηκε από την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι πρέπει να δοθούν οι λίστες με τα ποσά στα ΜΜΕ διότι όλα αυτά απαιτούν απόλυτη διαφάνεια.
Έτσι ενώ αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στα «λαθρόβια έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ»..
(το Documento!) προκαλώντας την αντίδραση όπως ήταν φυσικό του συνομιλητή της, Πάνου Σκουρλέτη: «Τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, Η ΑΥΓΗ και το ρ/δ Στο Κόκκινο. Θέλετε να τα κλείσετε;»
Ωστόσο στη συνέχεια η Ντ. Μπακογιάννη απολογήθηκε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και στην ερώτηση του Π. Σκουρλέτη με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των ΜΜΕ και γιατί έμεινε απ’ έξω το Documento που πουλάει μερικές χιλιάδες φύλλα δεν μπόρεσε επί της ουσίας να απαντήσει.
Πρόσθεσε όμως ότι: «Το σύνολο των χρηματοδοτήσεων μετά το τέλος της καμπάνιας θα σας δοθεί»
«Εγώ θα δω τον κατάλογο με όλες τις χρηματοδοτήσεις και τότε θα κουβεντιάσουμε αν έπρεπε να πάρει, ο Χ, ο Ψ ή ο Ω. Το βέβαιο είναι ότι η καμπάνια έπρεπε να πάει παντού».
«Και τα ΣΚΟΙΛ Ελικίκου έπρεπε να πάει παντού. Πανδημία αναθέσεων έχετε κάνει» αντέτεινε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή εκείνη συνέχισε την παραφιλολογία περί διαπλοκής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Σκουρλέτης απάντησε:
- Μιλάτε εσείς; Το κόμμα της διαπλοκής μιλάει για τον Τύπο; Την χρεοκοπία την πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες.
«Περιμένω να δοθούν» οι λίστες με τα ποσά. Όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια» υποστήριξε τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας ότι «είναι η άποψή της».



Kατ. Μπρ. / avgi.gr