ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Τρεις γραμμές για Παπαδημούλη

Νέες φουρτούνες έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» για την αγορά ακόμα έξι ακινήτων εντός του 2019 τα οποία μισθώνει σε ΜΚΟ ο Δημ. Παπαδημούλης. Δεν μπορεί να διαφύγει την προσοχή πως η Κουμουνδούρου δεν εξέδωσε επίσημα ανακοίνωση για το δημοσίευμα.
Τα δύο προηγούμενα 24ωρα..
καταγράφηκαν τρεις διαφορετικές απόψεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Φίλης στήριξε ανοικτά τον ευρωβουλευτή κάνοντας λόγο για πειστικές απαντήσεις. Ο Νίκος Βούτσης προτίμησε το πιο μετριοπαθές «όλοι κρινόμαστε». Διαφορετική θέση πήρε ο Γιάννης Μπαλάφας λέγοντας πως «δεν θα έκανε το ίδιο».
Επισήμως για το θέμα πήρε θέση τελικά και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, καλύπτοντας τον ευρωβουλευτή. «Ο κ. Παπαδημούλης, ένας άνθρωπος με μακρά πολιτική διαδρομή, με τη δήλωσή του έδωσε πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει πράξει έχει γίνει με απόλυτη διαφάνεια», είπε.
Θεωρείο / Καθημερινή