ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Kόπηκε (και) από το Action24 ο Γιώργος Τράγκας

Ο ίδιος καταγγέλλει πως η συνεργασία του διεκόπη μέσω SMS, με εντολή του Μαξίμου (BINTEO)

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου». Αυτό γνωστοποιούσε στις 11 Μαΐου δελτίο Τύπου του ομίλου των Παραπολιτικών ενώ από..
την πλευρά του ο Γ. Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να απομακρυνθεί. «Ουδείς σκεπτόμενος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν του τις πιέσεις της εξουσίας. Οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας τότε στην εκπομπή του προσθέτοντας: «Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας».
Τώρα ο Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε από την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24 ότι δεν θα συνεχίζει την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό. Οπως αναφέρει το σάιτ του Γ. Τράγκα, το crashonline, και όπως καταγγέλλει ο ίδιος από τοκανάλι του στο YouTube, η συνεργασία του διεκόπη με… SMS, με εντολή του Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε πως θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή εναντίον του Action24 και άλλων, για οικονομική και ηθική βλάβη.