ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Στη Bουλή το θέμα των 850 πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας

Κύμα συμπαράστασης τους πρώην εργαζόμενους της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», μετά την απόφαση πιστωτριών τραπεζών να μπλοκάρουν την καταβολή των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων.
Στη Bουλή προτίθεται να φέρει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. το θέμα των 850 πρώην εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία» και αυτό βγαίνει από την..
τηλεδιάσκεψη που είχε η Φώφη Γεννηματά, με τους εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία, Γ. Καρελιά και Γ. Παντελάκη.
Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά:
Οι 850 πρώην εργαζόμενοι στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, πρέπει επιτέλους να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται από το τίμημα της εκκαθάρισης. Είναι για εμάς θέμα αρχής. Και οι Τράπεζες πρέπει να σταματήσουν να προκαλούν, επικαλούμενες αυθαίρετα τις απαράδεκτες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κυβέρνηση δεν μπορεί σε τέτοια θέματα να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Το Κίνημα Αλλαγής φέρνει το θέμα στη Βουλή.


 Το ΚΚΕ

Την στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» εκφράζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το οποίο κατέθεσε και επίκαιρη ερώτηση στη βουλή προς τους υπουργούς Εργασίας, Δικαιοσύνης και Οικονομικών.
Νωρίτερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε «στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της πρώην «Ελευθεροτυπίας» για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Να αρθούν τα απαράδεκτα εμπόδια των πιστώτριων τραπεζών. Καταθέσαμε ερώτηση στη Βουλή, ώστε η κυβέρνηση να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες».