ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Αλλάζει το κλίμα στο Mega - Eρχεται «μίνι καύσωνας»

Οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένεται αλλαγή του κλίματος στο MEGA μετά την επέλαση του «μίνι καύσωνα» στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού στη Συγγρου. Ο λόγος για τη νέα δημοσιογραφική εκπομπή στην οποία από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί, η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος εξετάζουν λεπτομερώς το... θέμα.
Ο «Μίνι καύσωνας», το νέο
μαγκαζίνο του MEGA θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού. Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην.
Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.
Η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης. Αρχισυνταξία : Φιλιώ Γιαννακοπούλου