ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ο "παλιός" Νίκος Τσαγκρής σχολιάζει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ...

...και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ (δείτε ΕΔΩ) για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ  σχολιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής, με χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα -πέρασε από όλες τις θέσεις ευθύνης, υπήρξε μέλος μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών στις χρυσές εποχές της πλουραλιστικής δημοσιογραφίας, ενώ έχει χρηματίσει και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΡΤ στην πρώτη περίοδο της επαναλειτουργίας της, μετά το "μαύρο"..
Ο Νίκος Τσαγκρής σε ανάρτησή του στο fb παραθέτει την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του στην Ενωση Συντακτών, αναφέρει:
Κύριοι συνάδελφοι της ΕΣΗΕΑ, ακούστε έναν παλαιότερο συνάδελφό σας που, μεταξύ άλλων, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών στις χρυσές εποχές της πλουραλιστικής δημοσιογραφίας, ενώ έχει χρηματίσει και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΡΤ (Χρήστος Πασαλάρης, Νίκος Τσαγκρής, Γιώργος Βότσης, Ιάσωνας Μοσχοβίτης και Βασίλης Νικολόπουλος) στην πρώτη περίοδο της επαναλειτουργίας της, μετά το "μαύρο":
Το video του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται σε δημοσιογράφους αλλά σε Μέσα Ενημέρωσης και σάιτ της λίστας Πέτσα, δείχνοντας,εμφανώς, τους ιδιοκτήτες τους. Κατά τη γνώμη μου, αν και αισθητικά μέτριο, είναι πολιτικά,και δεοντολογικα άψογο και πάντως, σε καμιά περίπτωση δεν δισύρει τους δημοσιογράφους... Αυτό που, κατά τη γνώμη μου, προσβάλλει τους δημοσιογράφους είναι η φαυλότητα της λίστας Πέτσα,και η απόπειρα εκμαυλισμού τους,που υποκρύπτεται σ' αυτήν, η παράνομη χρηματοδότηση φιλοκυβερνητικών ή και ευθέως κυβερνητικών ΜΜΕ και σάϊτ,και ο αποκλεισμός άλλων, "αντικυβερνητικών" ή μη... Χαιρετισμούς,  Ν.Τ..
Eπίσης με νεότερη ανάρτησή του ο Νίκος Τσαγκρής συμπληρώνει:
Άλλωστε όσοι πήραν παράνομα χρήματα από την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" είναι ιδιοκτήτες ΜΜΕ και, θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για την πάρτη τους, (για το τσουβάλιασμά τους - αν τσουβαλιάστηκαν), η Ενωση Ιδιοκτητών ΜΜΕ, στην οποία οργανικά ανήκουν. και στη οποία όφειλαν να είναι μέλη. Και όχι η ΕΣΗΕΑ. η οποία επιμελώς... ατημέλητα, τους κρατάει στα χρονίως ακαθάριστα μητρώα των μελών της (γιατί άραγε;) και το' χουν δίπορτο.. Παίζοντάς το πότε αφεντικά και πότε δούλοι. Ν.Τ.