ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «πηγές» του κ. Ζούλα εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ΕΡΤ


Για κοροϊδία της ΕΡΤ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με τον «ανταποκριτή» της δημόσιας τηλεόρασης που υποτίθεται ότι έδινε ρεπορτάζ από τη Μόσχα, ενώ ήταν στην Κυψέλη, σημειώνοντας ότι η διοίκηση της ΕΡΤ είχε απόλυτη γνώση.
«Οι χθεσινές «πηγές» του κ. Ζούλα απλά επιβεβαίωσαν πως ο «ανταποκριτής» της ΕΡΤ εν γνώσει της Διοίκησης έδινε ανταπόκριση για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το σπίτι του στην Κυψέλη. Δεκάδες βίντεο από τις «ανταποκρίσεις» του διαψεύδουν τους γελοίους ισχυρισμούς των «πηγών» του κ. Ζούλα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δημόσια τηλεόραση και πολλούς έντιμους δημοσιογράφους της», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το ερώτημα είναι απλό, πέρα από την κοροϊδία με τις fake ανταποκρίσεις: Από τους 15 μήνες που έχει σύμβαση με την ΕΡΤ ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» και για την οποία αμείβεται με μίνιμουμ 20.000 ευρώ το χρόνο, πόσο διάστημα έχει βρεθεί στη Μόσχα;» υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Περιμένουμε την απάντηση του κ. Ζούλα μαζί με τις παραιτήσεις του ίδιου, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γαμπρίτσου και του Γενικού Διευθυντή κ. Καφαράκη», καταλήγει στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.