ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ήταν «300…και δύο». Ποιοι δύο;


Ήταν «300…και δύο». Ποιοι δύο; Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ένα αχτύπητο κωμικό δίδυμο που φέρνει διαγαλαξιακό γέλιο, σε μια νέα κωμική σειρά 12 ξεκαρδιστικών επεισοδίων, αποκλειστικά, στο ERTFLIX.
Τραγελαφικές περιπέτειες, που ξεκινούν από την αρχαία Σπάρτη, φτάνουν στο Γαλάτσι τού σήμερα και προσεδαφίζονται σε μια ξεχασμένη ελληνική διαστημική αποστολή, έρχονται στις οθόνες σας σε δύο δόσεις γέλιου, με τα πρώτα 6 επεισόδια να είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. 
Κωμικά αρθρωτά επεισόδια 15 λεπτών μοιράζονται σε τρία διαφορετικά, εξίσου εμπνευσμένα, σκηνικά. Πώς περνούν τον χρόνο τους στην Αρχαία Σπάρτη δύο στρατιώτες που φυλάνε σκοπιά στη μέση του πουθενά; Τι συζητάνε καθημερινά δύο φίλες σ’ ένα διαμέρισμα στο Γαλάτσι σήμερα; Πώς επιβιώνουν τα μέλη μιας ελληνικής διαστημικής αποστολής που εκτοξεύθηκε το 2004 και ξεχάστηκε σε άλλους γαλαξίες;
Η νέα σειρά του ERTFLIX υπόσχεται να γίνει η πιο αστεία συντροφιά μας, με διαχρονικά σκετς και ατάκες που διασχίζουν τον χρόνο φιλοξενώντας και μερικούς guest έκπληξη. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Κωστής Μαραβέγιας μεταμφιέζονται και μπαίνουν στο σύμπαν των «300…και δύο». 
Τα πρώτα 6 επεισόδια «300…και δύο» θα βρίσκονται αναρτημένα στο ERTFLIX, αυτή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, με κοφτερές ατάκες και χιούμορ από… άλλον πλανήτη. 
Με τους Αντώνη Κρόμπα, Λευτέρη Ελευθερίου

Σενάριο: Αντώνης Κρόμπας

Σκηνοθεσία: Joykon pictures

Διεύθυνση παραγωγής: Παύλος Λουτσίδης

Βοηθός παραγωγής: Κώστας Ανταράχας

Διεύθυνση φωτογραφίας: Φάνης Καραγιώργος

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Επιμέλεια μοντάζ: Κλέα Μιχαηλίδου

Ηλεκτρολόγος σετ: Γιάννης Αποστολέλης

Ηχοληψία: Ειρήνη Μπαλτά

Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου

Βοηθός ενδυματολόγου: Έλενα Σαραγούδα

Σκηνογράφος: Αναστασία Χαρμούση