ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ο Μάρκος Γκανάς ξανά πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ


Συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη συνεδρίασή του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. που ψηφίστηκε στις Εκλογές του Φεβρουαρίου, όπου αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και κατέλαβε 8 έδρες στο Δ.Σ. η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ενώ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κατέλαβε 3 έδρες.
Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας εκλέχτηκαν εκ νέου ο Μάρκος Γκανάς, ο Δημήτρης Πίππας και ο Δημήτρης Τόλης
Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Σοφρώνης, Αναπλ. Γραμματέας η Μαρία Διαμαντάκη και Αναπλ. Ταμίας η Λαμπρινή Σχορτσιανίτη. Μέλη του Δ.Σ. ο Πέτρος Ζώτος, ο Δημήτρης Αγγελίνας, ο Στράτος Κουτσοβίλης, ο Γιώργος Λιαγκάκης και ο Δημήτρης Κούκος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη της ΕΠΗΕΑ για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία όπως και την εμπιστοσύνη στο σωματείο τους, συναισθανόμενο δε το μέγεθος της ευθύνης του, καλεί όλα τα μέλη να σταθούν δίπλα στη Διοίκηση, μέχρι την τελική νίκη στον πόλεμο που δέχονται εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από κυβέρνηση και εργοδοσία, που στοχεύουν στην πλήρη κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.