ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο ΦΠΑ, ο Ανδρουλάκης και ο συμπονετικός Άρης Πορτοσάλτε


Για τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν χθες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που έχει «γονατίσει« τους πολίτες μίλησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε. "Από το oλότελα  καλή και η Παναγιώταινα. Ποτέ δεν είναι αρκετά. Αυτά που μοιράζονται τώρα, είναι δικά μας χρήματα, είναι απο τη δική μας φορολογία.
Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος πηγαν καλά, πήγαν πολύ καλά, γιατί πήγαμε και ψωνίσαμε, από εκει μαζεύτηκαν τα χρήματα, από τον ΦΠΑ.
Θα ήθελα να έρθει ο κ. Ανδρουλάκης στην κυβέρνηση και το πρώτο πράγμα που θα κάνει να είναι η μείωση του ΦΠΑ, να δω αν θα το κάνει, εύχομαι να είμαι υγιής και να το δώ.
Δεν υπάρχει άλλο σύστημα εκτός από τον ΦΠΑ που να μαζεύει χρήματα.
Είναι άλλο «τσακίζω» τη μεσαία τάξη στη φορολογία για να φτιάξω επιδοματούχο άνθρωπο και άλλο ότι έρχομαι σε μια άναγκη, είναι προφανές ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πρέπει να τους βοηθήσουμε".
"Πώς τους βοηθάμε αυτούς; Με ένα κουπόνι, με ένα επίδομα, μακάρι να καταφέρουμε αυτό να γίνει μόνιμο" σχολίασε ο συμπονετικός  Άρης Πορτοσάλτε.