ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

O Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε δημοσιογράφο να γίνει «σύμμαχος» της κυβέρνησης


Σε υποδείξεις στους δημοσιογράφους για το πώς θα κάνουν τη δουλειά τους επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τους μάλιστα να γίνουν σύμμαχοι της κυβέρνησης. Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Open στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο ρωτήθηκε για το ράλι τιμών και ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει άλλα χρήματα καθώς μπορεί να οδηγηθεί η χώρα σε νέα μνημόνια. «Είναι πράξη ακραίας ανευθυνότητας» σημείωσε και συμπλήρωσε:
«…Είναι σα να λες στις αγορές βάλτε αυτή τη χώρα στο στόχαστρο και τινάξτε την στον αέρα. Εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης ποτέ δεν πρόκειται να ρισκάρω τη χώρα μου. Αν θέλει ο κύριος Παπαδόπουλος, πολύ ευχαρίστως, εγώ δεν θα το κάνω».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε την παρέμβασή του λέγοντας τα εξής:
«Εσείς κύριε Παπαδόπουλε που είστε πραγματικά σοβαρός άνθρωπος, και δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ, ξέρετε τι θα πει να μπει η χώρα στο στόχαστρο των αγορών. Άρα πρέπει να είστε σύμμαχός μας στο να συγκρατήσουμε μία πλειοδοσία που τη χώρα την οδηγεί στον γκρεμό. Να πείτε στον κόσμο την πραγματικότητα, ότι τα περιθώρια του κράτους δεν είναι άπειρα».