ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Μην τσιμπάτε. Από Σεπτέμβριο οι κάλπες


Τώρα, ο πόλεμος και τα έκτακτα γεγονότα έχουν δημιουργήσει και στην Αθήνα την αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός μπορεί, σκεφτόμενος «όλη την εικόνα», να αιφνιδιάσει με εκλογές τον Μάιο, το σενάριο μάλιστα κάνει τον κύκλο των media και ήταν το Σ.Κ. που πέρασε το top 1 «εμπιστευτικό νέο» στα πολιτικοεπιχειρηματικά σπίτια (και τηλέφωνα)! Συγγνώμη, αλλά θα σας απογοητεύσω και όπως μου είπε η πάντα ενήμερη πηγή μου από το Μέγαρο Μαξίμου:
«Για τον Μητσοτάκη πείτε ό,τι θέλετε, αλλά αφελής και παρορμητικός δεν υπήρξε ποτέ, λοιπόν εκλογές Μάιο δεν υπάρχουν. Οι τιμές στην Ενέργεια θα πέσουν σταδιακά, όχι όπως ήταν βεβαίως το 2020, αλλά σίγουρα πιο κάτω από τις σημερινές, και λογικά το καλοκαίρι θα πάει καλά. Σιγά που θα πάμε στην κάλπη με τους λογαριασμούς στα ύψη και τη βενζίνη στα 2,5 ευρώ. Από Σεπτέμβριο οι κάλπες και βλέπουμε, αφήστε τον κόσμο να ηρεμήσει, να πάει για μπάνιο και να βγάλει τα σπασμένα από τον τουρισμό, σιγά που… θα τον τρέχουμε καλοκαιριάτικα σε εκλογικές διαδικασίες που θα κρατήσουν 70 ημέρες».