ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Νέος συναγερμός για την Όμικρον! - Επισπεύδουν την τέταρτη δόση


Με τίτλο: «Νέος συναγερμός για την Όμικρον!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα καταγράφει τι ανησυχεί τους επιστήμονες ενόψει του Πάσχα. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Η κυβέρνηση επισπεύδει την τέταρτη δόση για τους άνω των 75 ετών.
- Για ποιους λόγους οι ειδικοί βλέπουν τώρα ρωγμές στο τείχος της ανοσίας.
- Οι επιπτώσεις από την αυξημένη κινητικότητα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προβληματίζουν τις υγειονομικές Αρχές.
- Τι δηλώνει στην «R» ο καθηγητής του ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννης για την εξέλιξη των δεικτών μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
  • - Η «R» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο του υπ. Υγείας για τον ΕΟΠΥΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα. Προσωπικός γιατρός για όλους. Πώς θα αναβαθμιστούν τα Κέντρα Υγείας με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Μόνο μέσω του θεράποντος ιατρού θα γίνεται χρήση των υπηρεσιών του ΕΣΥ. Ποιος θα υπογράφει τα παραπεμπτικά και ποιες ιατρικές πράξεις θα αποζημιώνονται.
  • - Αναλυτικός οδηγός: Ολα τα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 14 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις επιδοτήσεις ρεύματος, φυσικού αερίου και καυσίμων. Οι δικαιούχοι της επιταγής ακρίβειας και η ειδική μέριμνα για τους αγρότες. Πώς θα επηρεάσει η ουκρανική κρίση την ελληνική οικονομία. Τα τρία σενάρια για τις επιπτώσεις στο ΑΕΠ.
  • - Ο μεγάλος ξεριζωμός. Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες που ζουν το δράμα του πολέμου στην Ουκρανία. «Η Μαριούπολη έγινε δεύτερο Μεσολόγγι», λένε οι ομογενείς στην «R».
  • - Στη σέντρα οι οργανωμένοι χούλιγκαν. Δικογραφίες για εγκληματικές οργανώσεις από οπαδούς όλων των μεγάλων ομάδων ετοιμάζουν οι Aρχές.
  • - «H Ιωάννα θα βγει πάλι νικήτρια». Τι λένε στην «R» οι θεράποντες ιατροί της Ι. Παλιοσπύρου για τη νέα περιπέτεια της υγείας της.
  • - Θρίλερ στην Πάτρα: «Η αλήθεια θα λάμψει τις επόμενες ημέρες». Τι δηλώνουν στην «R» έμπειροι ιατροδικαστές και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.
  • - Τραγωδία στην Καβάλα: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό της γιαγιάς του έναν μήνα πριν τη δολοφονήσει.