ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Οι αθλητικοί συντάκτες παίζουν μπάλα για τον Άλκη Καμπανό


Τις πρωτοβουλίες και δράσεις του κατά της οπαδικής βίας συνεχίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Την Τετάρτη, 23 Μαρτίου και ώρα 15:00, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση αυτήν της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Οι αθλητικοί συντάκτες, μέσω του ΠΣΑΤ, αποτίουμε φόρο τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.
Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, 22 Μαρτίου και ώρα 12:00μ., το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με τίτλο «Βάζουμε τέλος στη βία», στις εγκαταστάσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο ΠΣΑΤ προσκαλεί όλα τα μέλη του στη βόρεια Ελλάδα και τα ΜΜΕ να παραστούν στη συνέντευξη Τύπου και στη φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, για να στείλουν ξανά όλοι μαζί οι αθλητικοί συντάκτες ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.