ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Το ΑΠΕ ξέχασε την Ελλάδα από τη λίστα του State Department – Την... εντόπισε 5 ώρες αργότερα, τα μεσάνυχτα


Χθες, Τετάρτη, βγήκε η έκθεση του State Department που κατατάσσει και την Ελλάδα, μαζί με πολλές άλλες χώρες, στον κατάλογο υψηλού κινδύνου λόγω κορονοϊού, τη στιγμή που η κυβέρνηση.. Μητσοτάκη ανοίγει με κάθε επισημότητα τον τουρισμό. Όμως, πέρα από το ηχηρό αμερικανικό «ράπισμα», αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός πως το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων... ξέχασε την Ελλάδα από τις χώρες που βρίσκονται στη λίστα του State Department. Μπορεί οι Αμερικανοί να μην εξαίρεσαν από τη μακροσκελέστατη, κατά τα λοιπά, λίστα τους, όμως, μερίμνησε γι’αυτό το ΑΠΕ.
Συγκεκριμένα, στο τηλεγράφημα του το ΑΠΕ επέλεξε να αναφέρει χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γαλλία και τη Γερμανία αλλά δε βρήκε λίγο… χώρο για την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλα αυτά στις 19:25 της Τετάρτης.
Λίγες ώρες αργότερα, μετά τις αντιδράσεις, το ΑΠΕ κατάφερε να… εντοπίσει τελικά την Ελλάδα και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσπευσε να στείλει επιπλέον τηλεγράφημα όπου αναφέρεται και η χώρα μας, μετά από περίπου 5 ώρες, και σε μία στιγμή που ο περισσότερος κόσμος και τα... σάιτ πάνε για ύπνο.