ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Η επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου (και του Ρέστη) στα media


ΟΚ λοιπόν, το Nitro επιστρέφει. Δεν είναι σίγουρο ακόμη που ακριβώς θα επιστρέψει, αν θα επιστρέψει δηλαδή μόνο στο ίντερνετ ή μόνο στα περίπτερα ή θα έχει ταυτόχρονα έντυπη και.. ηλεκτρονική μορφή, αλλά η απόφαση πάρθηκε και ο κύβος ερρίφθη.
***
 Και μαζί με το περιοδικό που έγραψε ιστορία (θετική ή αρνητική, όπως θέλετε πάρτε το…) στις δεκαετίες των νάιντις και των ζίροους, επιστρέφει και ο θρυλικός εκδότης του Πέτρος Κωστόπουλος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι άνθρωποι που το τρέχουν το πρότζεκτ, αφήνοντας, πάντως, αδιευκρίνιστο για την ώρα το πώς και που θα ενεργοποιηθεί ο γερόλυκος του λάιφσταϊλ.
***
Γενικώς η όλη προσπάθεια μοιάζει κάπως ομιχλώδης, μιας και υποτίθεται ότι φορτσάρει από τις αρχές του έτους με προοπτική να δουν συντόμως το φως της ημέρας οι ελληνικές εκδοχές του Entertainment Weekly (η νυν Βίβλος της ποπ κουλτούρας στις Ηνωμένες Πολιτείες) και του Rolling Stone (η πάλαι ποτέ Βίβλος της ροκ κουλτούρας στις Ηνωμένες Πολιτείες), αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο mondus operandi για την όλη ιστορία και όλο και κάτι σκαλώνει στη διαδρομή. 
***
Αναζητούνται, ωστόσο, λύσεις και συνεργάτες και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών εβδομάδων να δούμε κάποια πρώτα δείγματα και κάποιες πρώτες ιδέες. Τα λεφτά, πάντως, δεν λείπουν από την προσπάθεια, μιας και ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης μοιάζει να την υποστηρίζει ανοιχτά. Στο όνομα του υιού του άλλωστε είναι και οι εταιρείες με τα χαρακτηριστικά ονόματα που γράψαμε προχθές.
***
Και ποιοι βγαίνουν μπροστά για να πάει μπροστά η υπόθεση; Για την ώρα ακούγονται τα ονόματα ενός θεατράνθρωπου που κατέχει από παραγωγές υψηλής πνοής και ενός πρώην στελέχους στα περιοδικά του ΔΟΛ, που έχει το know how των εντύπων. Βάλτε και ένα ονομαστό μέλος της ελληνικής ροκ κοινότητας που το συζητάει το θέμα και δένει το γλυκό. Για την ώρα τουλάχιστον, μιας οι διαθέσεις του Βίκτωρα Ρέστη καμιά φορά αλλάζουν απότομα και απρόβλεπτα…

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη (medioΠΙΛΑΦΟ) στο Newpost