ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη επαναφέρει τον Οικονομικό Ταχυδρόμο


Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα οικονομικά σάιτ που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο διαδικτύο. Οι zoornalistas έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός με αφορμή την ενίσχυση του newmoney.gr,.. του ομίλου του "Πρώτου Θέματος" και τη δημιουργία του νέου οικονομικού site της Καθημερινής, το moneyreview.gr που βγήκε πρόσφατα στον διαδικτυακό αέρα.
Ακολούθησε το λανσάρισμα από το Open Digital Group του νέου οικονομικοπολιτικού σάιτ imerisia.gr που έχει ως παρακαταθήκη τον ιστορικό τίτλο της εφημερίδας «Ημερησία».
Από το «παιχνίδι» με τα οικονομικά σάιτ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο μιντιακός όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ του ομίλου με το όνομα Powergame.gr, είναι ήδη  στον αέρα του διαδικτύου από τις αρχές Μαρτίου.
Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη που αποκτά αμιγώς οικονομικό Μέσο Ενημέρωσης, αξιοποιώντας έναν από τους πιο ιστορικούς τίτλους του (πάλαι ποτέ) ΔΟΛ. Οπως αναφέρει το e-tetradio από την ερχόμενη Τρίτη 20 Απριλίου επιστρέφει, σε ηλεκτρονική μορφή αυτή τη φορά, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος μέσα από το ot.gr, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί.
«Σε μια εποχή μεγάλων προσδοκιών και αλλαγών, η σταθερή αξία στην οικονομική ενημέρωση επιστρέφει. Με Real time δείκτες. Συνεργασίες με έγκυρα διεθνή μέσα και πολύπλευρη ενημέρωση» αναφέρει η (προσωρινή) αρχική σελίδα του Οικονομικού Ταχυδρόμου, ο οποίος θα συνεργαστεί με ΜΜΕ-«μεγαθήρια» όπως οι Financial Times, η Wall Street Journal, ο Economist, το CNBC και το πρακτορείο Reuters.

ΥΓ  Κι ας μην ξεχνάμε το πιο πρόσφατο σημαντικό deal με την αγορά μέσω πλειστηριασμού της «Ναυτεμπορικής» από το Δημήτρη Μελισσανίδη μέσω της εταιρείας συμφερόντων του Ζοfrank Holding Co ltd. η οποία κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά (7 εκατ. ευρώ). Με αυτό τον τρόπο μπήκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο «παιχνίδι» του οικονομικού ηλεκτρονικού τύπου,