ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ποιος άρπαξε από το κεφάλι του Δένδια το δάφνινο στεφάνι;..


Θανάσης Καρτερός και «Μητσοτάκ μπερντές»

Νέα αυστηρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο Θανάσης Καρτερός και ειδικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζοντας δηκτικά τα έργα και τις ημέρες του πρωθυπουργού που εμφανίζεται,.. όπως αναφέρει ο αρθρογράφος της ΑΥΓΗΣ, ως «Υπέρτατος λοιμωξιολόγος, εμβολιαστής, εμβολιαζόμενος, μαχητής, αγρότης, εργάτης, ζωόφιλος, οικογενειάρχης, ποδηλάτης, στρατηλάτης, γκρεμιστής του Ελληνικού, ναύαρχος του Αιγαίου, πολέμαρχος πάντων των πατριωτών και πασών των πατρίδων». Ακολουθεί το άρθρο του Θανάση Καρτερού στην «ΑΥΓΗ» υπό τον τίτλο «Μητσοτάκ μπερντές»:
οιος άρπαξε από το κεφάλι του Δένδια το δάφνινο στεφάνι που του φόρεσε ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης για τη δημόσια φραστική αντιπαράθεση με τον Τσαβούσογλου; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με ειδικό non paper του Μαξίμου μας ενημέρωσε ότι εντολές του ίδιου εκτελούσε ο υπουργός Εξωτερικών. Άρα, σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.
Ποιος οικειοποιήθηκε το αποτέλεσμα της μάχης κατά του κορωνοϊού στη φάση που πήγαμε καλά; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που άφησε στους ανθρώπους του ΕΣΥ ένα ταπεινό χειροκρότημα, στη στάση της κοινωνίας μια μούντζα, στη στάση της αντιπολίτευσης δυο μούντζες, και ο ίδιος άρπαξε τον τίτλο του σωτήρα, του Μωυσή, του αρχιστράτηγου της νίκης, του ηγέτη των ηγετών. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.
Ποιος έσπευσε στον Έβρο με μπουφάν και ύφος στρατάρχη, όταν λάμβανε χώρα η «εισβολή» των μελαψών; Έτοιμος στις φωτογραφίες, στα πλάνα και στις δηλώσεις να τραβήξει το φονικό γιαταγάνι του Νικηταρά κατά των προαιώνιων εχθρών; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτοπροσώπως. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.
Ποιος φώναξε άρον-άρον τον Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για να του δώσει εντολή να διαλευκάνει γρήγορα την υπόθεση της δολοφονίας του Καραϊβάζ -λες και ο υπουργός του δεν καταλάβαινε τη σημασία αυτής της ιστορίας- και εμφανίστηκε έτσι ως ο διώκτης του εγκλήματος και ο πάντων των νοικοκυραίων άγιος Αρτέμιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φυσικά. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.
Ποιος ανακηρύσσεται καθημερινά Υπέρτατος; Υπέρτατος λοιμωξιολόγος, εμβολιαστής, εμβολιαζόμενος, μαχητής, αγρότης, εργάτης, ζωόφιλος, οικογενειάρχης, ποδηλάτης, στρατηλάτης, γκρεμιστής του Ελληνικού, ναύαρχος του Αιγαίου, πολέμαρχος πάντων των πατριωτών και πασών των πατρίδων; Ποιος περνάει μια κοινωνία ολόκληρη από τη μηχανή του εξωγήινου για να της φυτέψει στο κεφάλι ένα και μόνο τσιπάκι; Ό,τι θετικό έχετε, είναι επειδή έχετε Εμένα. Ό,τι αρνητικό -εκατό νεκροί τη μέρα, για παράδειγμα-, επειδή δεν ακούτε Εμένα.
Ανατριχιαστικά γελοίο, αποκρουστικά γκροτέσκο, Μητσοτάκ μπερντές, αυτό το θέαμα συνοδεύει και ρυπαίνει την καθημερινότητά μας. Νυν Υπέρ Πάντων Εγώ - ο Μητσοτάκης. Και θα το ζούμε, δυστυχώς, μέχρι το τεράστιο Εγώ αυτού του τύπου να τον κάνει μια χαψιά. Με την ανάλογη δική μας βοήθεια..."