ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Στήριξη στην αρχισυντάκτρια της ΕΡΤ


«Η δημόσια τηλεόραση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία
 δεν “κινδυνεύουν” από στίχους τραγουδιών»

Την στήριξή του στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής «ΦλΕΡΤ» στην ΕΡΤ, Γιώτα Παππά σχετικά με την υπόθεση του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου, εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στη συνάδελφο Γιώτα Παππά, αρχισυντάκτρια της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ “ΦλΕΡΤ”.
Η ενέργεια δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν επερώτηση στην οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνεται έλεγχος στις εκπομπές της ΕΡΤ, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια τηλεόραση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία δεν “κινδυνεύουν” από στίχους τραγουδιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Γραμμένος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ ερμήνευσε το γνωστό σκωπτικό άσμα του «Κουκουλοφόρος» μετά από αίτημα της αρχισυνταξίας. Ακολούθησαν αντιδράσεις, με τους βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Θανάση Πλεύρη να καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή.