ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο Ταραντίλης και η Πελώνη


«Το περιστατικό αφορά τη γαλλική πλευρά» έλεγε τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην ενημέρωση των συντακτών, με το γνωστό πομπώδες και σοβαροφανές της ύφος, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.. Αριστοτελία Πελώνη όταν ρωτήθηκε για την παρενόχληση του γαλλικού πλοίου από τούρκικη φρεγάτα. Στο Αιγαίο.
Έρχεται όμως ένα-δύο 24ωρα πιο μετά η ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και πραγματοποιεί διάβημα διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά για το περιστατικό αυτό. Διάβημα για ένα θέμα που, κατά την κ. Πελώνη, δεν μας αφορούσε.
Αν διέθετε λίγη αξιοπρέπεια η κυβερνητική εκπρόσωπος θα είχε ήδη παραιτηθεί. Από διασυρμό σε διασυρμό πηγαίνει. Διότι, δεν ξεχνάμε και τα tweet της με τα οποία θεωρούσε άχρηστο και ανίκανο το μισό σημερινό υπουργικό συμβούλιο του κ. Μητσοτάκη.
Σοφός ο Χρήστος Ταραντίλης κι έξυπνος. Παραιτήθηκε γρήγορα-γρήγορα από τη θέση μόλις είδε με ποιους είχε μπλέξει και τι θα έπρεπε να λέει. Την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Παραμένοντας αξιοπρεπής.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / EφΣυν