ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Νέα δομή και στελέχωση στο Εμπορικό της 24 MEDIA - Όλα τα ονόματα


Η 24 MEDIA στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της πλάνου προχωράει σε αλλαγές της δομής του Εμπορικού της Τμήματος και σε ενίσχυσή του με νέα στελέχη.  Η εμπορική ομάδα του ομίλου.. της 24 MEDIA αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς που μπορούν να υπηρετήσουν τη στρατηγική της καθετοποιημένης πώλησης ανά θεματικό division και την περαιτέρω ανάπτυξη των brands της 24 MEDIA.
Πιο συγκεκριμένα: Για το NEWS 24/7 και τη Huffpost Greece, Advertising Director είναι η Σίλια Παπανάγνου και Advertising Manager η Βάλλυ Παπαϊωάννου.
Για το SPORT 24 και το CONTRA, Advertising Director είναι η Σταυριάνα Χουτρίδη και Advertising Manager η Τίνα Αδρακτά.
Για το OneMan και το LadyLike, Advertising Director είναι η Ειρήνη Παπαναστασίου και Advertising Manager ο Γιάννης Διγενάκης.
Επιπλέον, η 24 MEDIA προχώρησε στην δημιουργία Direct Market Division με Advertising Director Direct Market τον Δημήτρη Καλαμάρη και Advertising Manager Direct Market τον Χρήστο Τριανταφυλλίδη.
Στο τμήμα Brand Experience, Director είναι ο Χρήστος Χατζηιωάννου με Brand Experience Managers τις Μαρίνα Στρίγγα και Ευγενία Μοσχονά και Brand Experience Production Manager τη Μαρία Μαλαφέκα ενώ η ομάδα εμπλουτίζεται και με Commercial Creative Director τον Γιάννη Σαρλή και Commercial Creative at Large τον Λευτέρη Κεφαλά.
Η Τίνα Αδρακτά κρατάει τη θέση της Advertising Manager και στην Custom, αναλαμβάνοντας την πώληση των White Label ενεργειών.
Τέλος, στο Ad Serving Team, Ad Serving Manager είναι η Νέλυ Τσιλιβαράκου και Ad Serving Executive είναι ο Αντώνης Σίλβα Αγγελόπουλος ενώ στο Ad Support Team Advertising Support Manager είναι η Άννα Ράτη και Advertising Support Executive η είναι η Ξένια Νταβράνογλου.
Επικεφαλής, ως Group Commercial Director, είναι η Ντέπη Παπάζογλου (φωτογραφία επάνω).