ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Μάνος σε Μητσοτάκη: Πες μας την αλήθεια, γιατί πεθαίνουν από κορονοϊό 15 φορές περισσότεροι στην Ελλάδα


Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας κάνει ο Στέφανος Μάνος. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔ, με.. άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ζητάει από την κυβέρνηση αλλά και από τα ΜΜΕ την «αλήθεια» για τους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα.
Ο Στέφανος Μάνος, βάλει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και γράφει χαρακτηριστικά «πες μας την αλήθεια. Όχι μια φορά, αλλά κάθε μέρα. Γιατί πεθαίνουν 15 φορές περισσότεροι εδώ από ό,τι στην Αγγλία και τη Δανία και τι πρόκειται να κάνεις για να περιορίσεις το κακό».
Ο πρώην βουλευτής παραθέτει μία σειρά από στοιχεία και σημειώνει ότι «την τελευταία εβδομάδα, αυτή που έληξε στις 15 Απριλίου, σημειώθηκαν περισσότεροι θάνατοι στην Ελλάδα ανά εκατομμύριο κατοίκους από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα».
Παράλληλα εντοπίζει πως οι πολίτες έχουν άγνοια κινδύνου και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Ο Στέφανος Μάνος αρχικά κατηγορεί την κυβέρνηση γι’ αυτό και σε δεύτερο χρόνο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
«Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η πολιτεία υστερεί αφάνταστα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Έχω την εντύπωση ότι ο ελληνικός λαός δεν γνωρίζει την αλήθεια, ότι δηλαδή στην Ελλάδα πεθαίνουν περισσότεροι από COVID-19 από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» σημειώνει με νόημα ο πρώην υπουργός.

- όλο το άρθρο του Στ. Μάνου στα ΝΕΑ ΕΔΩ