ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Παιχνίδια εξουσίας: Χαρδαλιάς για Περιφέρεια Αττικής, Πατούλης για πού;


Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο υφυπουργός Προστασίας και αρμόδιος για την πολιτική προστασία δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα όπως λεγόταν έως τώρα, ούτε όμως και σε.. άλλη περιφέρεια.
Οι πληροφορίες επιμένουν -το είχαμε αναφέρει και πρόσφατα από την εκπομπή- πως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, θέση για την οποία προοριζόταν και το 2019, έως ότου ο Γιώργος Πατούλης δεν κατέβηκε στο Δήμο Αθηναίων (αφού για αυτόν επιλέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης) και έλαβε ως αντάλλαγμα να διεκδικήσει την Περιφέρεια από τη Ρένα Δούρου.
Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν βεβαίως ληφθεί, ωστόσο όλες οι πληροφορίες επιμένουν πως ο Νίκος Χαρδαλιάς, που συνεχίζει να απολαμβάνει σημαντική αποδοχή της κοινής γνώμης (καμιά σχέση βέβαια με πέρυσι), προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.
Το ερώτημα, βεβαίως, σε μια τέτοια περίπτωση είναι το τι θα κάνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο νυν Περιφερειάρχης, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι διαθέτει πολύ υψηλές φιλοδοξίες και ξέρει να τις διεκδικεί.
Βασίλης Σκουρής / ieidiseis