ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ενας χρόνος ERTFLIX - Γενέθλια με Κάμπινγκ και εκπλήξεις


Το ERTFLIX σήμερα γιορτάζει! Έναν χρόνο μετά την έναρξη της, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σβήνει το πρώτο της κεράκι στη δική της… τούρτα, γιορτάζοντας μια πρωτοφανή επιτυχία η.. οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες φίλους που επισκέπτονται καθημερινά το ERTFLIX.
Μέσα από ξεχωριστές σειρές (τα αγαπημένα σίριαλ μυθοπλασίας της ΕΡΤ, αλλά και υπέροχες ξένες παραγωγές), ελληνικές και ξένες ταινίες, ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, και με περισσότερα από 4.000 βίντεο, το ERTFLIX έγινε μέσα σε μια μόλις χρονιά η αγαπημένη συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μοιάζει απίστευτο, αλλά στον έναν χρόνο λειτουργίας του περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις έχουν ήδη συνδεθεί έστω μια φορά με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ στους 12 τελευταίους μήνες δέχθηκε περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.
Πώς γιορτάζει το ERTFLIX τα πρώτα του γενέθλια; Με πολλά δώρα στους φίλους του, δηλαδή με νέες σειρές, νέες ταινίες, αλλά και νέα μουσικά αφιερώματα.



Η «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», η τελευταία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ήρθε και θα μείνει για να σας καθηλώσει σε μια μαύρη κωμωδία όπου το ερωτικό πάθος, ο κίνδυνος και η απληστία συνδυάζονται με τρόπο εκρηκτικό.



Στη δωρεάν πλατφόρμα βρίσκονται από σήμερα όλοι οι κύκλοι του «Babylon Berlin», που ήδη αγάπησε το κοινό. Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά μυστηρίου, που μας ταξιδεύει στο Βερολίνο των κατασκόπων του Μεσοπολέμου.



Οι γρίφοι δεν σταματούν εδώ, αφού οι σειρές «Traces», «Departure» και «Miss Scarlet and the Duke» φέρνουν στις οθόνες σας μυστηριώδεις διαδρομές, σκοτεινές πτήσεις και μια γυναίκα ντετέκτιβ στο Λονδίνο του 1850.



Και επειδή πάρτι γενεθλίων χωρίς μουσική δεν γίνεται, το ERTFLIX χαρίζει πέντε ώρες live μουσική από το Glastonbury Festival, μια καταπληκτική συναυλία των U2 από τα Abbey Road Studios και μοναδικά αφιερώματα στους Duran Duran και τον Εlton John.

Τέλος, ένα από τα πολυτιμότερα αρχειακά διαμάντια της ΕΡΤ, η θρυλική σειρά «Στο Κάμπινγκ», μας ξαναγυρνάει στην Ελλάδα του ’80, με 13 επεισόδια που άφησαν εποχή και τους Τάκη Μόσχο και Νίκο Καλογερόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.