ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Δεύτερο


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινηματογράφου του Δεύτερου Προγράμματος 103,7, το Δεύτερο στηρίζει το αφιέρωμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδας «Μνήμες Δικτατορίας»..Το αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας», αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά πρόγραμμα της επιτυχημένης ενότητας της Ταινιοθήκης της Ελλάδας «Η Ταινιοθήκη στο σπίτι». Από τις 21 έως τις 27 Απριλίου 2021, μπορείτε να δείτε δωρεάν στο online.tainiothiki.gr 11 ταινίες μυθοπλασίας και δύο ντοκιμαντέρ με την υπογραφή μερικών από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες.
Την ημέρα έναρξης του επετειακού αφιερώματος, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 09:30 το πρωί, η Μαρία Κοζάκου φιλοξενεί στην εκπομπή «Transistor» την Μαρία Κομνηνού, πρόεδρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδας και επιμελήτρια του προγράμματος σε μια συζήτηση για τον πολιτικό κινηματογράφο που γεννήθηκε την περίοδο της 7ετίας.
Ακόμα, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, στις 19:00, στη σελίδα του Facebook του Δεύτερου Προγράμματος θα μεταδοθεί το live streaming της συζήτησης που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδας, με θέμα τον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας. Συμμετέχουν: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Γιώργος Σταμπουλόπουλος, Θανάσης Ρεντζής, Κυριάκος Αγγελάκος, Νίκος Καβουκίδης, Eυάννα Βενάρδου. Συντονίζει η Μαρία Κομνηνού.
Info
«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας
Τετάρτη 21 (στις 09:30) και Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 (στις 19:00)
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7