ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

«Ώρα να φύγει ο Δρακουμέλ»


Με σκορ 10-7 κέρδισε η Μπλε ομάδα το βράδυ της Τρίτης (20/4) στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Survivor 4» στέλνοντας στο Συμβούλιο του νησιού του Κόκκινους για την επόμενη αποχώρηση. Το.. δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έφερε ξανά ήττα για την κόκκινη ομάδα, που έχει «γονατίσει» ψυχολογικά και αναζητά λύσεις. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας και «έδειξε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι για πρώτη φορά υποψήφιος και θα δοκιμάσει τη δυναμική του απέναντι στον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Το όνομα του Αλέξη ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό, καθώς ήταν ο παίκτης που ψηφίστηκε από την κόκκινη ομάδα.

«Μη γίνω Σαλαγκούδη»

«Θα μου λείψει αν φύγω» είπε ο Ασημακόπουλος για τον Τριαντάφυλλο, αν και οι δυο τους έχουν κάνει πολλούς καβγάδες στο Survivor. Ο τραγουδιστής «λύγισε» και είπε συγκινημένος: «Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το "είναι" τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και να μη στηρίξει εμένα. Πολλές φορές με έχει ακούσει ο κόσμος. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παραμείνω, αλλά επειδή αγαπάω την κόκκινη ομάδα και τα παιδιά αυτά θέλω να είναι χαρούμενα και να κερδίζουν και να μπορούν να χαρούν και να μπορούν να είναι ευτυχισμένα... θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Να διώχνω καλούς παίκτες».

« Ώρα να φύγει ο Δρακουμέλ»

Οι «ζυμώσεις» στην παραλία του Survivor έδειξαν ότι οι παίκτες προτιμούν να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος ή ο Αλέξης Παππάς. Ο Παύλος αναφέρει ότι καλό είναι να φύγει ο Αλέξης ή ο Τριαντάφυλλος για να ησυχάσει η ομάδα. Ο Κόρο είπε: «Ήρθε η ώρα να φύγει ο Δρακουμέλ» εννοώντας τον Αλέξη.