ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ποιος είναι ο Στέντωρ της Καθημερινής;


Κύρτσος κατά Αλαφούζου και Παπαχελά

Τα όσα γράφει ο «Στέντωρ» στην εφημερίδα "Καθημερινή" φαίνεται πως ενοχλούν πολύ κάποιους από τους πολιτικούς από την πλευρά της κυβέρνησης είτε αυτοί είναι υπουργοί είτε βουλευτές είτε..

ευρωβουλευτές. Μετά τον υπουργό Εργασίας που όπως ακούγεται ενοχλήθηκε από το αιχμηρό σχόλιο για την τούρτα- Σούπερμαν (ΕΔΩ), ήταν η σειρά του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου να δηλώσει -φανερά- την ενόχλησή του . Μάλιστα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δεν δίστασε να καταφερθεί κατά του εκδότη και του διευθυντή της Καθημερινής Θέμη Αλαφούζου και Αλέξη Παπαχελά αντίστοιχα. 

“Τρίτος κουβάς λάσπης σε βάρος μου από την Καθημερινή με τη μορφή παραπολιτικού σχόλιου. Και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει Παπαχελά, Αλαφούζο από τις ευθύνες για το δημοσιογραφικό κατάντημα συνεργατών τους”, γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος στα σόσιαλ μίντια για το σχόλιο της στήλης «Στέντωρ» κάνοντας πολλούς να διερωτώνται ποιος την γράφει και την επιμελείται. Κι αυτό διότι η στήλη δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω και ειδικά με ό,τι έχει να κάνει με πεπραγμένα κυβερνητικών στελεχών.
.Παραθέτουμε το σχόλιο της «Καθημερινής» με τον τίτλο "Ξίδι από τον πάγκο" που προκάλεσ την αντίδραση του Γ. Κύρτσου:

 Υπάρχουν λίγοι λοιμωξιολόγοι και πολλοί λοιμωξιολογούντες. Υπάρχει όμως και μια τρίτη κατηγορία που λοιμωξιολογεί όχι για τη λοίμωξη, αλλά για τους λοιμωξιολόγους. Τελευταία προσθήκη είναι ο ευρωβουλευτής Κύρτσος «της» Ν.Δ. Ο Κύρτσος επικαλέστηκε ως απόθεμα σοφίας τα «40 του χρόνια στη δημοσιογραφία» προκειμένου να αποφανθεί για τον τρόπο που λειτουργεί η επιτροπή των ειδικών και για τον Τσιόδρα που «δεν τον άφησαν να συνεχίσει». Φάνηκε έτσι η επιρροή που του έχει ασκήσει η αθλητικογραφία, αφού η λοιμωξιολογική του ματιά εξαντλήθηκε στην αγανάκτηση για τον προπονητή που τάχα αφήνει τέτοιον παικταρά στον πάγκο. Επειδή όμως ο ευρωπολιτευτής –άπαξ αποτυχών με τον ΛΑΟΣ και δις εκλεγείς με τη Ν.Δ.– δεν είναι άμπαλος, το ξαφνικό του ξίδι για τη διαχείριση της πανδημίας ερμηνεύεται ως ορεκτικό.