ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ο θυμός του Χατζηνικολάου...


Από ένα σημείο και μετά δεν πήραν πάσα ο Πάνος Αμυράς και (κυρίως) η Πόπη Τσαπανίδου στον καθημερινό σχολιασμό που κάνουν (εναλλασσόμενοι με τον Αντώνη Δελλατόλα) κατά τη διάρκεια.. του βραδινού δελτίου τού Αντένα. Την Παρασκευή ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε συνεχείς παρεμβάσεις, ή μάλλον εκείνοι προσπαθούσαν να παρέμβουν στις… παρεμβάσεις του.
Θέμα του σχολιασμού ήταν το ακαταδίωκτο των μελών τής επιτροπής λοιμωξιολόγων, στο οποίο συμφώνησε ο Αμυράς (χωρίς να προλάβει να πει πολλά) και υπερθεμάτισε ο Χατζηνικολάου αναφέροντας ότι σωστά θεσπίζεται το μέτρο για να προστατευτούν οι επιστήμονες από πιθανές μηνύσεις των (ανόητων, όπως τους χαρακτήρισε) αρνητών του κορωνοϊού.
Κάτι προσπάθησε να αντιτείνει η Τσαπανίδου, αλλά ο παρουσιαστής επέμεινε στην άποψή του σε πολύ υψηλού τόνους –με πολλά γκάζια! Μάλιστα, κάποια στιγμή, τα «παράθυρα» από τρία έγιναν τέσσερα, και η ροή έβγαλε (στον «δικό» τους χρόνου που χωρίς να το θέλουν τον είχαν υπερβεί) τον ανταποκριτή από τη Νέα Υόρκη, τον Θανάση Τσίτσα, για να δώσει τα νεότερα σχετικά με το εμβόλιο της johnson & johnson.
Γενικά, πάντως, ο Νίκος Χατζηνικολάου σαν να είχε θυμό και νεύρα στο δελτίο τής Παρασκευής. Προηγουμένως έγινε έξαλλος με τον δικηγόρο του οίκου ευγηρίας στα Χανιά. Όταν τον ρώτησε αν είναι ακριβές ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, καταγράφηκαν στον οίκο 68 θάνατοι τα τρία τελευταία χρόνια και ο δικηγόρος απάντησε ότι «δεν το γνωρίζω», ο δημοσιογράφος εξερράγη. «Πώς δεν το γνωρίζετε; Πεθαίνουν άνθρωποι και δεν το γνωρίζει ο οίκος;» είπε σε πολύ έντονο ύφος.
- από το Harddog